АПИИ

    АСОЦИАЦИЯ ЗА ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ НА ИКОНОМИЧЕСКИТЕ ИЗМАМИ

ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ ТРЕНИНГ ЕТИКА

1. ИЗПОЛЗВАЙТЕ НОВОТО ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕ ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ЕПИ КРЕДИТИ И ПРИ 100 КРЕДИТА ПОЛУЧАВАТЕ СЕРТИФИКАТА ЗА СЕРТИФИЦИРАН ЕКСПЕРТ ПРОВЕРИТЕЛ НА ИЗМАМИ! НАТИСНЕТЕ ТУК ИЛИ ВДЯСНО ВЪРХУ КОМПЮТЪРА, ЗА ДА ВИДИТЕ ПОДРОБНОСТИ! ВИЖТЕ И НАЙ-НОВИТЕ НИ ОНЛАЙН СЕМИНАРИ - ТУК!

ИЛИ

2. Поръчване в АПИИ и прочитане на актуализираното "Ръководство на експерт-проверителя на измами - 2024 г. - издание на АПИИ!

БАНКОВАТА СМЕТКА на АПИИ е: АПИИ, ЦЕНТРАЛНА КООПЕРАТИВНА БАНКА - СОФИЯ, BIC: CECBBGSF IBAN: BG65CECB97901042872300!

Получаването на "Ръководството" е в АПИИ или по куриер след заплащане по банков път с платежно нареждане на заявения продукт +10 лв. пощенски разходи. НАТИСНЕТЕ ТУК, ЗА ДА ВИДИТЕ СЪДЪРЖАНИЕТО МУ!

3. Прочитане на изданията на АПИИ и ИЕПИ - "Икономическите измами -   I и II части" Получаване от АПИИ след банков превод и получаване чрез куриер +7 лв. разходи. НАТИСНЕТЕ ТУК, ЗА ДА ВИДИТЕ СЪДЪРЖАНИЕТО ИМ!

4. Въпросите, казусите и тестовете на АПИИ за подготовка на изпита за "CEFE - Сертифициран експерт проверител на измами" са на Ваше разположение. Прочетете, отговорете на теста от 50 въпроса и поръчайте този комплект, за да се подготвите за изпита-тест, който сe състои от 100 въпроса, като при правилно отговорени 75 въпроса (75%) тестът се счита за издържан. ТЕСТЪТ се провежда ВЕЧЕ И ОНЛАЙН или в офиса на АПИИ!

5. ЗА ДА СЕ ЯВИТЕ НА ИЗПИТА ЗА CEFE, ТРЯБВА ДА СТЕ ЧЛЕН НА АПИИ - това е  АСОЦИАЦИЯТА ЗА ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ НА ИКОНОМИЧЕСКИТЕ ИЗМАМИ!

АПИИ ГАРАНТИРА ЗА ПРОФЕСИОНАЛНОТО НИВО И ПОСТОЯННОТО ОБУЧЕНИЕ НА CEFE - СЕРТИФИЦИРАН ЕКСПЕРТ-ПРОВЕРИТЕЛ НА ИЗМАМИ!

6. Кандидатът за CEFE( СЕПИ) трябва да има висше образование - бакалавър и/или магистър.

7. Изпитът се провежда в офиса на АПИИ всеки вторник и четвъртък след заявка от кандидата - член на АПИИ - цената е 150 лв. Необходима е ПРЕДВАРИТЕЛНА заявка, тъй като изпитът протича вече 60 мин., но пък  може да бъде проведен при предварително заявен ден и час ВЕЧЕ И ОНЛАЙН!

8. Ние гарантираме, че подготвените тестове за изпита са на базата на предложените Ви печатни издания и ще бъдат достатъчни, ЗА да издържите тeста, НО СЛЕД КАТО СТЕ ПРОЧЕЛИ ВНИМАТЕЛНО ИЗИСКВАНИЯТА ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА СЕРТИФИКАТА НА CEFE - в .pdf формат!

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ: АПИИ,

мобилен: 0888 912 718,  е-мейл: info@acefraud.org

САМОСТОЯТЕЛНОТО ДИСТАНЦИОННО ОБУЧЕНИЕ НА АПИИ ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ПРОФЕСИОНАЛНОТО ЗВАНИЕ "СЕРТИФИЦИРАН ЕКСПЕРТ-ПРОВЕРИТЕЛ НА ИЗМАМИ" ПРЕЗ 2024 Г. ВКЛЮЧВА:

1700 София,

Студентски град

Бл. 6А, Вх. В, Ап. 14

До Община "Студентска"


TEL: +359 888 912 718

Email: info&acefraud.org

АПИИ

AПИИ - 2024